2010 m. kovo 25 d., ketvirtadienis

Steamroller 2010 3-ias ratas

Susitiko vakar stovykloje dvi samdinių armijos. Draugiškai jiems besikalbant į stovyklą įjojo šauklys ir pranešė apie labai pelninga kontraktą, kovoti prieš Kaidoro būrius. Kadangi kontraktas vienas, o samdinių būriai du taigi nusprendėm išsiaiškinti santykius draugiškoje treniruotėje.

Durgenui su Bartu rūpėjo tik prisigerti, taigi į treniruočių lauką išėjo Gortenas ir AšlynRockbottomas užgėrė ir pamiršo ateiti į treniruote :D

Gortenas pratęs kovoti prieš gausybe Jacku, nustebo kai į lauką išėjo daug pėstininkų. Pirmas ėjimas Ašlyn juda į prieki sukerėdamą kelis burtus. Gortenas elgiasi panašiai pasislėpdamas už Drillerio ir Gunbunnio. Hernas su Jonu šauna į Mulą ji truputi apgadiną ir užmušą vieną Gunmagą. Ir ėjimo gale Gortenas jau suprato, kad jo nepatyrimas prieš tokio tipo armijas jam kainuos pelningą kontraktą.

Viena Gunmagė solo apšaudo Drilleri ir pataiko jam į klyną, pastarasis refleksų pasekoje pasilenkė ir atidengė Gorteną. Ašlyn panaudojus Featą bando guminėmis kulkom nugriauti Gorteną, bet ištikimasis asmens sargybinis Bokuras, savo kūnu uždengia jį ir eina iš mūšio lauko. ForgeGuardai dwarfai grėsmingai artėja prie mano Casterio ir su criticalu slamina Drillerį, kuris tuo metu prisiminė, kad tarp kojų pas ji nieko nėra ir kaip tik atsilenkė, į Gorteną. Abudu guli ant žemės. Gunmagai bando apšaudyt Herną ir Joną, bet jiems visiškai nepasiseka.

Gorteno ėjimas prasideda ir įvyksta lemtinga klaida. Jis pamiršta atsistoti... Toliau vyksta neesminiai dalykai. Brunas su Lugu suvalgo soliaką, kuris vienintelis kontroliavo zoną, Hernas ir Jonas apšaudo gunmagus. Gunbunniai sprainą forgeguardus realiai nepadarydami žalos. Gortenas atsistoja ir nenaudoja feato, nes net neįsivaizduoja kokie stiprus yra forgeguardai, mastydamas kad išgyvenęs jis sekančiu ėjimu nulandslaidins priešus ir laimės. 

Deja sekančiu ėjimu Forgeguardai chargina ir padaro lygiai 1:1 žalos kiek likę pas Gortena gyvybės.

Gortenas nenusiminė nes tai reiškia, kad vakarines išgertuves stato Ašlyn, o jis išgers tikrai daug :D

Ryte samdiniai paspaude vienas kitam ranką draugiškai išsiskyrė, rėkaudami pagrindinį samdinių moto: "For blood and Coin"

2 komentarai:

vytzka rašė...

O tu seriously nezinojai Forgeguardu statsu? :D

Unknown rašė...

Atvirai ir saziningai sakau kad NE :D Paziurejes i SPD iskart ejau prie sekancios pozicijos :D