2010 m. gegužės 6 d., ketvirtadienis

Another head in Grim's backpack

Vakar vyko susirėmimas tarp Kadoro Strakovo ir Trolių Grimo.

Troliai tris dienas gėrę nusprendė užpulti Kadoro alaus gamyklas, o kadangi alus brangus gėralas tai buvo saugomas nemažo (50 PC) būrio karių. Bet geriau nepykinti girto trolio.

Taigi troliai pilnu pajėgumu bėgo į prieki, Grimas dar sugebėjo pasirodydamas, viena ranka, nusnaipinti vieną Doomreaverį.

Strakovas irgi pilnu pajėgumu juda į prieki. Užmeta stealth ant Great bearsų  ir sukastina kitą nelabai reikšmingą burtą. Doomreaveriai tarpitiną ir pasiruošia puolimui. Keli džakai ir bearsai blokuoja priėjimą ir LoS prie Strakovo.

Bet troliai labai norėjo alaus. Grimas per savo akinius matė Great bearsus ir pamanęs, kad ir kitiem šauliams jie blokuoja LoS, jis su savo pistoletu viena iš meškinų paguldė ant žemės. Tada išskleidė tinklą (feat) ir liepė visiems šaudyti pro tarpą tarp džako ir likusiu meškinų, nors pastarieji kaip galėjot jau suprasti, likusiems kariams matomumo nedengė. Blitzeris šovė kartą iš automato padarydamas 5 žalos ir Pygai sukoncentravę ugnį per tarpą, sudraskė Strakovo kūną į gabaliukus.

Grimas įsidėjo Strakovo galvą į kuprinę ir nupėdino gerti alaus.

Komentarų nėra: