2011 m. vasario 3 d., ketvirtadienis

SWU origins pt.1

Kolkas yra tokie griaučiai kurie jau atgulė ant popieriaus ty buvo ne tik sugalvoti bet jau ir užrašyti.
D10 kaulu sistema
Aktivuojasi paeiliui ty viena miniatiura vienas aktivuoja tada oponentas aktivuoja viena iš savu, tada pirmas aktivuoja kitą miniaturą ir tt.
Šiaip sistema yra giliai skirmišinė, ty manau bus naudojama apie 10 miniatiuru.
Vienodo tipo kariai gali jungtis į būrį iš trijų asmenų taip žaidėjas gali per aktivacija veikti su trim miniatiurom. minusas kad visi turi atlikti tapati orderi, ir turi buti netoliau kaip per komand nuotoli. Pliusai geresni taktiniai manevrai, mušant tapati prieša kažkokie bonusai.
Pradžioj turno žaidėjai susideda eiliškumą kuriuo jie aktivuos karius [slaptai nuo oponento] ir išdėlioja orderiu tokenus prie savo karių irgi užverstus.
Patys kariai sukuriami prieš muši su pakankamai generic sistema. Nuo miniatiuros priklauso tik rase [bonusai or smth] ir main weapono tipas [sunkusis kulkosvaidis, sniper riflas, blasteriai] visos kitos abilkes perkamos atskirai, bus kazkokie rasiniai, klasiniai apribojimai.
Force useriai kita truputi kalba, bet čia dar plaukioju, šiaip manau reikia spec orderiu close kombatui jiem sickor, rock, paper tipo irmetami kazkiek dice pagal tuos orderius face to face tipo light saberiu kovos, kas geriau iszaidzia orderi meta daugiau kaulu ir turi daugiau shansu suzheisti priesa. Nu dar tures force pointsus su kuriais gales abilkas daryt arba stiprint atributus ir tt.

Nuo mushio mastu priklausys ir taktiniu tasku gavimas, shie taskai bus naudojami taktikoms, kaip pvz special orderiai, paprastu orderiu geresnes versijos, decoy išstatymas [tai miniatiuros suklaidinti prieshui, jos nedarys nieko iskyrus judes, jei kokiu budu jos bus hitintos jos dar pries zalos gavima tiesiog dings, bus galima ir kitaip jas discoverinti.] Ir kitos taktikos kurios bus sugalvotos.

Truputi giliau apmasciau, force usinima. Kolkas bus taip kad gali pasiimti tik viena characteri per armija. Bus du tipai charu force useriai ir non force useriai. Kiekvienas tipas turės po atskira abilku rinkinuka ish kurio pirks abilkas. Apribojimai pvz tik trys special abilku slotai per chara, ten visokie darth vaideriai tures pvz viena built in abilka ir tris tuscius slotus. Built in abilka aisku at the cost irgi. Charai bus tikrai zimiai stipresni uz paprastus, bet ne tiek kad keli paprasti su jais nesusitvarkytu. Nes juk cia SW jedi ir sith ir buvo uberiai. Kolkas factionai bus trys Jedi, Sith ir Bounty hunters. Pirmi du aiskus, treti veiks kaip mercenary tik jei vien is ju armija darysi galesi chara imti is bounty hunteriu.

Kadangi zaidimo idomumas ir funas yra ne 300 psl rulsai tai manau bandysiu padaryt kuo paprasciau, tuo paciu neprarandant galybes taktiniu galimybiu ant stalo.
Tam tikru taisykliu skolinimasis is kitu sistemu yra gerai.

Dar paprastu kariu kurimas detaliau. PVZ http://www.starwarsmini.com/display_minis.php?mini=187 clone trooperis
tai reiskiasi kad jis turi kazkokia built in abilka del to kad jis yra klonas, pvz turi tiesiogini ryshi su kitais klone truperiais bonusai indirektam, priesas negali naudoti atack of oportunity pries kitus ir tt. Ir turi build in main weapona tai laser rifle. Tolimesnis jo likimas priklauso nuo zmogaus darancio army lista, abilkos kaip sharpshooter, fast reload, deadly aim ir tt ir weaponas visokie Light laser rifle, heavy laser rifle, scoped laser rifle, amunicijos tipai ir tt

Visos miniatiuros http://starwarsmini.com/

Komentarų nėra: