2008 m. gegužės 15 d., ketvirtadienis

Mes ateinam garsiai, kaip atominė bomba...

Kadangi maniškis Wargames.lt jau kaip ir įsivažiavo, nusprendžiau sukurti naują projektą, kuriame laikas nuo laiko, komentuosiu miniatiūrų pasaulio įvykius iš savo trobos pusės. Kai kurios miniatiūrų linijos susilauks daug kritikos, kitos kažkiek pagyrų, bendrai šiek tiek tikiuosi sudrumsti Lietuvos WarGeimu vandenį. 

6 komentarai:

ikipaskutinio rašė...

Tik vienas akmuo i tavo darza. Ar turesi laiko valdyt siuods du projektus nes kai buvau palandziojes wargames.lt forumuose tikrai uztikau vietu kur buvo parasyta kad tau laiko truksta. Tikekimes, situacija pasikeite.
O seip ideja idomi ir tikrai vertas demesio.
Keep the good work going!

Unknown rašė...

Interneti projekta nusprendziau sukurti todel kad butent jam laiko ir turiu, dirbu darbe kur nete puse dienos landzioju. Visai kitokia situacija yra po darbo ir poilsio dienomis...

Anonimiškas rašė...

Yay, Nuke Games-Workshop :D.Kad dar jie pažiūrėtų ką čia Lietuviai rašo nes kartais GW nusispjauna į žmonių nuomones ir padaro Something Stupid, bet kartais :)

Anonimiškas rašė...

Nesutikciau, GW daro tai ka reikia, o visu nuomonei neitiksi, jie geriau zino ka ir kaip reikia daryti. As tyrinejau ju darbo principus ir ju kureju darbus, bei kiek ten pas juos tu zmoniu. Cia tas pats, kas sakyti auksciausiajam: - e, klausyk, kokia cia nesamone sukurei ant sio svieto, negra? Yra visko ir visokiu reikia. Taisykles kuria patys kurejai ir zaidimo manjakai, kurie atidave savo gyvenima jam, ne mums juos mokyti. Jie tiek situaciju yra perbande ir tiek kartu giliau kiekviena niuansa mato, kad mes per savo gyvenima tikrai mazai kas galesime tiek laiko tam skirti.
Klaidas visi padaro, bet ne is blogo.
Kadangi tai ne labdaros kompanija, ji siekia maksimalaus pelno ir yra pasirinke viena is keliu, kaip daryti bizni. Cia nieko nuostabaus, kad jie nori daugiau pinigu, kas ju nenori? O ar tai mums patinka ar ne, musu reikalas. Jei neiperki, eik zaist monopolio.

WhiteDraqgon - nejau neturi idomesniu uzsiemimu? Gi gali ideti skilti ir ja kuruoti jau sukurtame saite. Beje tu ta darba po truputi ir darai. Man to pilnai uztenka. Ten ir savo mintis pareiski.
Nesuprantu taves.

Unknown rašė...

Niekas cia nesako kad as imsiu ir pulsiu waryt nesustodamas ant GW, visu pirma man tik kaikurios dabartines GW figureles nepatinka, o apie taisykles as isvis nekalbejau ir tikiu jog jos yra solidzios su ilgamete patirtim. Siuo projektu nusprendziau reiksti savo nuomone i dabartine miniatiuru rinka, o naujas tam kad man atrodo as jau senokai uzsipuvau savo sultyse...

PS anonimiskumas nebutynas pareiksti kritikai juk nemusiu ir tuo labiau netaikisiu jokiu sankciju WG.lt

Anonimiškas rašė...

Tu turbut supratai kas rase?
Paprasciausiai pirma karta blogai suvedziau apsaugos koda, o antra karta kazkaip nekreipiau demesio i vardo pakeitima.
Apie taisykles as uzsiminiau tam, kad uzkirsti kelia ju aptarinejimui ateityje. O del figuru tai skonio reikalas, aiskinti nereikia. O pats zinai, kad pagrinde viskas priklauso nuo tarpines, kuri atsakinga uz klijavima, apdirbima ir dazyma, galinio rezultato.